Åsa Palm  Gävle

KUNDBERÄTTELSER


DÅLIG SJÄLVBILD

Upplevelse, den första sessionen:

Jag fick tillfälle att göra ett avslut på många frågor och tankar ifrån min barndom, vilket var så skönt. När jag gick ifrån det första tillfället var jag helt slut, både kroppsligt och själsligt.

Det var otroligt att få förstå, förklara och inse, men mest att släppa all skuld, alla tankar på att det var mitt fel. Så när jag lämna din mottagning så var jag slut och trött och gick efter jobbet hem och somnade direkt.

Nu några dagar efteråt så mår jag bättre än på länge, det känns lättare, jag är positivare. Känner mer igen mig sedan långt tid tillbaka. Jag har fått respons från mina kollegor om att jag ser gladare ut, är piggare med mera. Kan kanske också se en liten förändring i mitt ansikte, men den största förändringen är nog faktiskt att jag kan känna att jag accepterar mig själv bättre nu än på länge, ja kanske första gången överhuvudtaget.

Så tack Åsa, du är otroligt härlig och har hjälpt mig så mycket

------------------------------------------

ILSKA/BITTERHET

"Den djupa avlappningen fick ryggmusklerna att lossna i den grad att efter det har

jag kunnat stå och gå rakt.Underbart. Det var sådär tjogu år sist. Det var mer än "värt".Jag blev "frisk" på en gång. Nu kan jag hoppa över rehabiliteringen, och hur lång tid skulle det har tagit på gymmet och massagebänken att räta min rygg efter tjugo års smärta och felbelastning. Nu kan jag koncentrera mig istället på att bli stor och stark. Underbart. Tack Åsa!"Sign "I"

---------------------------

SORG / RÄDSLA

"Jag sökte mig till Åsa och hypnosen på grund av upplevelser jag haft i min barndom/uppväxt vilka lett till låg självkänsla, relations svårigheter mm. Jag har tidigare gått i terapi för just detta men kände nu att jag ville gå djupare för att sedan kunna släppa o gå vidare.

Åsa var mycket noga med att ge information, att förklara hur hypnosen skulle gå till vilket kändes tryggt. Det var så behövligt för mitt välmående, att få mer förståelse för allt som format mig, att få förlåta för att kunna gå vidare, bli mer fri, starkare, lugnare, tryggare och gladare. Tack "C"

------------------------------------

ÄTSTÖRNING

"Jag har levt med ätstörningar i nästan 18 års tid och har i princip varit rädd och orolig för allting så länge jag kan minnas. Ett litet frö såtts inom mig, jag har blivit lite mer lugn inombords och framförallt kan jag börja se att jag faktiskt inte är min ätstörning, att jag måste bli fri(sk) och kämpa för min skull och ingen annans. Jag tror att hypnos är ett bra sätt att så små frön inombords som sedan ned hjälp av ens egen vilja och mod kan börja gro, växa sig starkare och till slut bli till en vacker blomma."

Sign "E"

--------------------------------------------

ÅNGEST/RÄDD FÖR RÄDSLAN

För ungefär 5år sen fick jag en stark ”allergireaktion” då jag bodde och jobbade utomlands. Fram till den händelsen trivdes jag väldigt bra med mitt liv där. Därefter blev jag besatt och livrädd för allt som jag åt. Jag gjorde allergitest men det visade inget. Redan efter en session har hypnosen hjälpt mig med min rädsla och jag har kunnat börja trappa ner min medicindos. Jag har tyvärr inte kunnat sluta helt med min medicin men jag hoppas att kunna göra det snart. Sign "N"

---------------------------------------------

FLYGRÄDSLA

Jag fick möjligheten att prova hypnos för min jätte svåra flygrädsla.

De va för ca 2 veckor sen. Många upplevelser väcktes till liv. Som jag lagt i träda.

Så nu är känslan för att flyga inte ångestladdad med oro långt innan jag ska resa. Så de ska bli spännande när jag ska ut och resa i april ,hur jag känner mig när jag kliver in i flygplanet.

Men som de känns nu så blir de en trevlig resa för mig.

Stort tack till Åsa på Må Så Bra👍🏻🌹från "C"


---------------------------------------

SLUTA RÖKA

"För tio dagar sedan fick jag erbjudande att prova på hypnosterapi av Åsa, en otrolig upplevelse . Jag har rökt i snart trettio år och har velat sluta en längre tid men inte varit tillräckligt motiverad. Under hypnosen så hittade jag en känsla av glädje av att vara fri och tänkte att den tar jag fram i morgon och börjar mitt nya liv, låter säkert väldigt flummigt men så blev det också. Jag har inte rökt sen den morgonen och jag känner inte mej röksugen heller. Jag klarade det igår , jag klarade det i dag , så varför skulle jag inte klara det imorgon😃 Rekommenderar hypnosterapi för dom som vill sluta röka , jag var lite skeptisk men för mej går det bra .

Tack Åsa för chansen du gav mej."

Sign "U"

---------------------------------------------

ÅNGEST, DÅLIG SJÄLVKÄNSLA

"Efter en tids sjukdom fick jag möjligheten att pröva hypnosterapi hos Åsa. Jag kände mig lite spänd och orolig innan behandlingen, jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig. När Åsa började lotsa mig till avslappning kom många känslor till ytan genast. Åsas med sin varma, trygga röst hjälpte mig att sortera bland känslorna och upplevelserna som kom.

Ett tag kändes det som om jag satt och fantiserade och tänkte då på det Åsa hade sagt att jag bara skulle låta tankar bilder och känslor komma, släppa allt fritt. Upplevelsen var mycket avslappnande och såhär en vecka efter första behandlingen känner jag mig lugnare och mer tillfreds, jag oroar mig inte som jag gjorde tidigare. Nästa gång ska Åsa och jag utforska upplevelser och känslor som hänger ihop med min ibland svajande självkänsla. Ser fram emot det! Tack Åsa!

Kram Maria"

--------------------------------------------------

RÄDD ATT FLYGA

Jag är en tjej på 25 år som vart med om en hel del genom mitt liv och har tidigare gått i samtals terapi. Då detta vart mitt livs räddning är jag väldigt öppen i sinnet och testar mer än gärna nya metoder att utforska sitt inre. Jag tyckte hypnos var ett väldigt spännande koncept och ville mer än gärna testa på detta under några år. I början av februari tog jag tillfälle i akt och träffade Åsa!

Själva hypnosen hade börjat och jag kände mig mest avslappnad till en början. Jag hade slutat tänkt på vad som hände runtomkring och vad jag faktiskt gjorde - jag var i nuet och i kontakt med mig själv. Vi hade nått kärnan till mitt problem, Åsa och jag. Det var otroligt otippat och befriande. Som vi fortsatte prata omvandlades de negativa känslorna till något vackert. Jag fick ljusa, positiva bilder i mitt huvud - solen sken och jag var glad. Mitt problem, som grundades i min barndom var nu upplöst.

Tack för en fin upplevelse!

//Linnea

------------------------/---------------------------

LÅGT SJÄLVFÖRTROENDE

Att få hypnos var en väldigt speciell upplevelse. Det var min första gång och var många känslor som kom upp. Tack vare dig åsa kände jag mig väldigt trygg och kände att jag kunde lita på vad du skulle göra. Jag oroar mig mindre för vad andra tycker och tänker om mig och jag kan slappna av mer bland folk. Detta är någonting de flesta borde prova på! Med vänlig hälsning, Emelie

------------------------------------------------------

SEXUELL BLOCKERING

ÄNTLIGEN kom den CHANSEN att spränga blockeringen av min sexuella lust, tack vare Åsas generösa erbjudande att prova på hypnos. Det viktiga var att Åsa skapade detta tillfälle samtidigt som jag själv var redo. Tiden bara flög iväg när jag satt försjunken i den bekväma fåtöljen och bara följde med. De första stegen har tagits och jag är hoppfull inför fortsättningen.

En som själv varit verksam inom vården

-------------------------------------------------------

Utbildad och godkänd inom

etik, lagar och regler

gällande terapeuter.

HUR FUNGERAR HYPNOS och HYPNOTERAPI?


Det är en av de effektivaste metoderna som kan användas av de allra flesta för att lösa många slags problem på mycket kort tid. Eftersom det undermedvetna sinnet är mycket kraftfullt och reagerar snabbt, löses också problemet snabbt. Hypnos är ett ömsesidigt samarbete mellan hypnosterapeut och dig som klient i syfte att uppnå en förändring eller förbättring av ett känslomässigt tillstånd.


Hur fungerar det?

Allt du upplevt fysiskt och psykiskt i ditt liv finns lagrat inom dej som energiknutar om de inte bearbetats. Lagrade obearbetade minnen kan upplevas som låsta dörrar i livet. Det är dessa dörrar jag hjälper dig låsa upp när du är här, så att de inte längre kan utgöra hinder i ditt liv. Du känner dig friare, lugnare och får en helt ny förståelse. Metoden är snabb jämfört med andra metoder; 1-3 sessioner brukar räcka.

Förloppet kan beskrivas som en film som kommer till dig. Låt filmen rulla på och ta emot de bilder och känslor som kommer till dig utan att värdera. Det kan vara en vag upplevelse i början, men vartefter du tillåter dig följa med i processen blir filmen starkare och tydligare. Du har fullkomligt klart för dig vad jag säger, vad du säger, känner och varför du gör det och du minns allt efteråt. Jag är din vägledare. Det är viktigt att du förstår att jag inte kan eller önskar göra något mot din vilja. Tillsammans med dig kan jag lotsa dig in i en behaglig, mental hypnotisk avslappning, precis så djup som du tillåter dig.

Mina tjänster

 • HÅRKLIPPNING via HEMBESÖK
 • hos äldre i hemmet, på äldreboendet, gruppboendet

 • AGRIA DJURFÖRSÄKRING
 • Jag hjälper dig hitta en bra försäkringslösning för din hund, katt eller smådjur.

 • HYPNOTERAPI
 • - fobier
 • - dålig självbild
 • - rädslor
 • - sluta röka
 • TIDSBOKNING: 
 • Ring Åsa Palm 070-6421710.